Kurv

Om os

Show Filters

ExperiMentor ApS er din nye leverandør af laboratorieudstyr specielt udvalgt til undervisningsbrug i fysik, kemi, natur/teknik, biologi, geografi og matematik i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

Hjemmesiden og webshoppen er lanceret april 2019, og indehaves af Martin Egeskov Pedersen. Martin har tidligere arbejdet som produktchef for kemi og laboratorieudstyr ved Frederiksen Scientific i Ølgod, og siden som rådgiver i kemisk arbejdsmiljø og transport af farligt gods. Produkterne i webshoppen udvælges i samarbejde med en håndfuld uformelle samarbejdspartnere, der alle har stor erfaring med undervisning og apparatur i de forskellige fag.

Vores målsætning er at kunne tilbyde dig de nyeste og bedste produkter til din undervisning til en fornuftig og fair pris. Og vi bakker dig gerne op med rådgivning og sparring omkring valget af udstyr. Enten selv eller ved henvisning til vores netværk inden for naturfagene. Har du en idé til et godt projekt vil vi rigtig gerne involveres heri. Ikke nødvendigvis, fordi vi øjner en god forretning, men fordi vi simpelthen synes det er sjovt og hamrende vigtigt at gøre en forskel.

Du kan drage nytte af vores netværk til leverandører i hele Europa og ikke mindst vores indkøbsaftaler direkte fra producenterne i Østen, hvor vi kan skaffe dig billige kvalitetprodukter uden fordyrende mellemled. Vi stræber efter at være konkurrencedygtige på prisen og leveringstiden!

Du er altid velkommen til at kontakte ExperiMentor for en uforpligtende snak om produkter, kvaliteter og løsninger, eller for at aftale et besøg på din skole.

På gensyn!

Martin Egeskov Pedersen

Show Filters
Forbehold

Priser er angivet ekskl. moms og forsendelse med mindre andet fremgår af teksten. Webshoppens priser vises normalt inkl. moms og med beløbet ekskl. moms i parantes. Der tages højde for trykfejl, udsolgte varer og prisændringer. ExperiMentor ApS kan ikke gøres ansvarlig for fejl og mangler i indholdet på hjemmesiden, samt indholdet, der linkes til.

experimentor.dk

ExperiMentor ApS
Gødding Møllevej 3
7183 Randbøl
CVR: 39919575
Bank: Sparekassen Kronjylland
Konto: 6235 0013502196
Mail: info@experimentor.dk
Telefon: (+45) 9340 9800

ExperiMentor ApS 2019-2020