Kokosolie, fast (500 g)

165,00 kr. (132,00 kr. u/moms)

Kokosolie fra Urtegaarden. Varmpresset af frøhvide fra kokostræet (Cocos nucifera). Har et højt indhold af mættede fedtsyrer, primært laurinsyre og myristinsyre. Virker beskyttende og absorberes langsomt af huden.

Velegnet til normal-tør hud og i hårkur til tørt hår.

Anvendes i creme, lotion og salve som en del af fedtfasen samt til sæbefremstilling.

Smeltepunkt: 20-28°C
INCI: Cocos Nucifera Oil

Tilgængelig på restordre | Leveringstid: ca. 1 uge

Varenummer (SKU): 890420 Kategori:

Beskrivelse

Varenr. 890420

Søgeord: Kokusolie, kokosfedt

Du kunne også være interesseret i...