Kurv

Phywe – over 100 år i naturfagenes tjeneste!

Otto Hahn, Lise Meitner, Max Planck, Werner Heisenberg, Carl Friedrich Gauß og andre verdenskendte forskere arbejdede i Göttingen: Byen, der kan prale af det største antal nobelprisvindere i Tyskland, og som også er hjemsted for PHYWE.

I mere end 100 år har PHYWE udviklet og produceret udstyr til først fysikundervisning og senere alle naturfagene og på alle niveauer fra indskoling til universitetet.

PHYWE’s produkter har altid været udviklet med undervisning for øje, og de repræsenterer en blanding af tysk kvalitet og moderne funktionalitet, der allerbedst kommer til udtryk i de helt nye SMARTSense trådløse sensorer til dataopsamling.

PHYWE har i lang tid været en af ​​verdens førende leverandører til undervisningssektoren indenfor naturfagene (PHYWE har over 145.000 kunder i over 95 lande), og hos ExperiMentor er vi stolte over at være udvalgt som en af de over 60 PHYWE-autoriserede internationale salgspartnere (ISP) over hele verden.

Se PHYWE’s banebrydende sortiment indenfor trådløs dataopsamling – nu endelig tilgængeligt i Danmark!

Forbehold

Priser er angivet ekskl. moms og forsendelse med mindre andet fremgår af teksten. Webshoppens priser vises normalt inkl. moms og med beløbet ekskl. moms i parantes. Der tages højde for trykfejl, udsolgte varer og prisændringer. ExperiMentor ApS kan ikke gøres ansvarlig for fejl og mangler i indholdet på hjemmesiden, samt indholdet, der linkes til.

experimentor.dk

ExperiMentor ApS
Gødding Møllevej 3
7183 Randbøl
CVR: 39919575
Bank: Sparekassen Kronjylland
Konto: 6235 0013502196
Mail: info@experimentor.dk
Telefon: (+45) 9340 9800

ExperiMentor ApS 2019-2020